Heart2heartsessie

Gratis Heart2heartsessie?

Maandelijks geef ik er 4 weg. Reserveer nu!

 

Blindelings varen op jouw intuïtie

Begonnen aan je bedrijf omdat je een sterke missie voelde?
Je wilde meer vrijheid voor jezelf creëren? 
Andere helpen met jouw gift?

Kortom je wilde jouw missie vertalen naar je onderneming!

Je hebt al een hele weg afgelegd en wilt andere hier nu bij helpen.

Je business draait maar het zuigt je steeds meer leeg.

Je twijfelt of je op het goede pad zit of dat je een andere weg in wilt slaan.

Voor je gevoel stroomt het niet en je weet niet waar het aan ligt.

Je doet al zoveel maar dit zie je niet terug op je bankrekening.

Mijn naam is Wendy de Klerk en ik ben Intuïtive Heartcoach. Als ambitieuze gevoelsvrouw heb ik jarenlang vanuit mijn hoofd geleefd. Altijd maar doen wat de buitenwereld van mij verwachtte. Op deze manier ging ik ook ondernemen. Zoveel strategieën en marketing tools, ik nam ze allemaal klakkeloos over. Ik ging succesvolle ondernemers volgen en dacht dat als ik ging doen wat hun ook deden dat het me veel zou opleveren. Ja het leverde me genoeg op en dan vooral stress en onzekerheid. Ik was keihard aan het werken en deed dingen die ik eigenlijk helemaal niet leuk vond. Dit zorgde er alleen maar voor dat ik nog meer van mezelf verwijderden. Dat mijn bedrijf me energie kostte i.p.v. dat het me energie gaf.

Inmiddels weet ik dat ik mag ondernemen op mijn manier. Ik ben hooggevoelig en heb een sterk intuitief vermogen. Deze kracht mag ik ook gaan inzetten in mijn manier van ondernemen. Dit betekent voor mij dat niet alle strategieën bij mij passen. Ik zet mijn intuïtie nu in als mijn kompas. Ik stem me af en weet hoe ik in mijn creatievermogen kan stappen. Door dicht bij mezelf te blijven creër ik de mooiste dingen.

Wanneer jij jezelf herkent in de paar zinnen die ik hierboven heb beschreven weet dan dat ook jij een intuïtieve creator bent. Je bent wakker aan het worden en je voelt dat je wilt gaan ondernemen op jouw eigen manier. Je boodschap delen met de wereld op een authentieke manier.

Spirituele en persoonlijke groei zijn de basis van je bedrijf. Want je weet dat dit hand in hand samen gaat in alles wat je doet. Je hebt zelf ook al een hele weg afgelegt en je voelt zo sterk dat je andere hierin wilt begeleiden.

Je wilt creëren vanuit flow i.p.v. produceren vanuit MOETEN

Wendy heeft een warme, prettige uitstraling en manier van benaderen. Ze is fijngevoelig met een down to earth benadering. Ze kwam tijdens de Heart2heart sessie  al snel tot de kern, wat voor mij een bevestiging was van wat ik al vermoedde maar nog niets mee gedaan had. Deze bevestiging had ik even nodig! Ze gaf me praktische tips om hiermee aan de slag te gaan en om een eerste stap hierin te zetten. Het gesprek heeft wat in gang gezet merk ik en ik kan het je zeker aanbevelen!
Marieke Meelkop

Trainer, Marieke Meelkop training & coaching

Ik heb een Heart2heartsessie van Wendy gehad. En ik ben echt aangenaam te spreken over de manier waarop ze dit doet.

Het heeft me inzicht gegeven over mezelf over mijn onderneming maar ook over de manier waarop ik onderneem.  Ik was opzoek naar verheldering en dit heeft me zoveel opgelevert. Ik voel nu meer rust en het heeft me bewust gemaakt van de stappen die ik nog mag gaan zetten.

Nicole Geertruida

Dansdocent

Grijp nu je kans!

Tijdens een Heart2heartsessie stem ik me volledig op je af. Dit doe ik d.m.v. van jouw energie. Ik zie jouw potentie voor de toekomst, wat dit inhoudt voor je business en op persoonlijk vlak. Je krijgt tips & tools mee zodat je na afloop mega geïnspireerd bent. Er ontstaat helderheid waardoor je weet welke stappen je mag gaan ondernemen.

Per maand is er ruimte voor max. 4 GRATIS Heart2heartsessies. 

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten. 

Heart2heartsessie formulier

Wil je kans maken op een GRATIS heart2heartsessie? Graag het product aankruisen en je motivatie toesturen waarom jij hier kans op wilt maken. Heb je nog vragen over een afstemsessie, wil je eerst nog iets meer weten? Dat kan, laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Ik heb interesse in:

Privacy statement

15 + 5 =

Aanmelden nieuwbriefinfo@justmewendy.nl  

Copyright 2024 ©  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy  | Afmelden nieuwsbrief

Just Me op Sociale Media