The best gift to the world is JUST being YOU

Creëer een leven die goed voelt voor jou

Creëer een leven waar jij helemaal happy mee bent

Creëer een leven waarin je trouw blijft aan jezelf

In een wereld vol meningen, programmeringen en kaders gun ik jou ruimte waar je de verbinding met je hart aan kan gaan. Waar je mag voelen wat er gevoelt mag worden, waar je mag doorkrijgen wat er gehoord mag worden & waar je de ware verbinding met je ziel mag ervaren.

Want vanuit deze plek kan je jouw mooiste leven manifesteren.

Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Alles & iedereen om je heen vraagt zoveel van je.

Ratelende gedachten die 24 uur per dag aanstaan putten je uit en zorgen ervoor dat je het gevoel hebt dat je aan het rennen bent in 1 groot hamsterwiel

Je voelt je regelmatig overwhelmed door al die ratelende gedachten. Ze bevriezen je, putten je uit, zorgen ervoor dat je lastig keuzes kan maken en geven je een onrustig gevoel.

Je wilt meer vanuit vertrouwen stappen zetten ipv altijd maar de touwtjes in handen willen houden.

Je voelt dat er meer is maar bepaalde gedachten en blokkades weerhouden je van het leven van je allermooiste leven.

Hoe zou het voor je zijn om een leven te leiden waarin je volledig trouw kan blijven aan jezelf?

Stel je eens voor dat:

je volop kan genieten van het leven

 je een diep vertrouwen van binnen voelt

je rust ervaart

je moedige stappen richting jouw droom durft te zetten

 je snelle keuzes kan maken vanuit een dieper weten

geluk naar je toestroomt

je de mooiste situaties aantrekt

 je leven een stuk simpeler aanvoelt

Ik liet mijn hoofd mijn leven bepalen

Als hooggevoelige vrouw heb ik me altijd anders gevoeld. Ik keek anders tegen de wereld aan en voelde alle emoties zo intens om me heen.

Geleerd om vanuit wilskracht en ratio mijn doelen te bereiken waardoor ik steeds meer verwijderd raakte van wie ik werkelijk was.

Ik had het gevoel alsof ik werd geleid door alles en iedereen om me heen. Ik volgde graag het advies op van een ander en wilde het altijd goed doen voor iedereen & zocht hierin erkenning.

Uit onzekerheid wilde ik alle touwtjes in handen houden en durfde ik geen keuzes te maken waar ik de eindbestemming niet van kon zien.

 

Ik had alles voor de buitenwereld maar voelde me leeg, uitgeput en dood ongelukkig.

 

Ik wilde iedereen tevreden houden, was enorm streng voor mezelf en dit zorgde ervoor dat mijn innerlijk vuurtje langzaam doofde.

Mijn lichaam was er klaar mee en trapte om de rem, wat toen wel een nachtmerrie leek was uiteindelijk mijn allergrootste doorbraak. Ik stopte met werken als locatie-coordinator en besloot op zelfonderzoek te gaan.

Daar kwamen Plantmedicijnen op mijn pad. Ze gaven mij een kijkje in mijn onderbewustzijn en ik kon al mijn oude programmeringen eruit pikken. Zo kreeg ik ook de cacao te zien tijdens een reis en ben me gaan verdiepen in deze prachtige en milde plantmedicijn.

Ik kwam steeds dichter bij mijn gevoel en liet me gidsen door mijn hart in samenwerking met het plantmedicijn en vele spirituele mentors.Ik leerde mooie zielen kennen in de plantmedicijn wereld en mocht alles leren over ceremonies & rituelen.

Ik ging ervaren hoe alles in een stroomversnelling voor je gaat werken wanneer je vanuit hartsverbinding de wereld om je heen benaderd.

Zo heb ik me in een aantal jaar ontwikkelt in een coach & facilitator die jou inspireert, motiveert en ondersteund om een leven te creëren die van binnenuit goed voelt.

Blijf geen rondjes draaien alleen…

 

Tuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf te blijven aanmodderen. Dat via een magische weg al je problemen worden opgelost (trust me dat heb ik ook jaren gedaan).

Ik hield me telkens weer voor dat een leuke baan toevallig op mijn pad zou verschijnen en mijn hele leven zou veranderen. Oeps….dat is helaas nooit gebeurt.

Ik ben pas echt gaan veranderen toen ik hulp had ingeschakeld. Met behulp van coaching werden mijn blinde vlekken zichtbaar en kon ik aan de slag gaan met de blokkades die mij al die tijd tegenhielden. Spirituele mentors & plantmedicijnen waren mijn reality check, mijn wake-up call. Zij hebben mij een levenswijze aangeleerd waarin ik, voorbij al mijn programmeringen, moedige stappen durf te zetten richting mijn.hartsverlangen.

Tijdens mijn 1 op 1 Heartspace journey leer ik jou binnen 4 maanden hoe jij, voorbij de valse illusies van het hoofd, een leven gaat leiden die volledig klopt met wie jij bent. Je krijgt concrete oefeningen en rituelen die je vertrouwen in jezelf geven zodat je moedige keuzes durft te zetten die 100% in lijn staan met wie je werkelijk bent.

Na deze magische reis samen heb je een levenswijze gecreëerd die jouw mooiste dromen laat uitkomen.

Wat gaan we precies doen?

Dit traject bestaat uit 4 maanden persoonlijke coaching & ceremonies waarin we jouw programmeringen onder de loep gaan nemen en transformeren naar een leven die van binnenuit in lijn staat met wie jij werkelijk bent.

Jij bepaalt zelf hoe je de reis wilt starten!

Je kan kiezen uit een liefdevolle 1 op 1 cacao ceremonie afgestemd op jou op een mooie locatie.

                                              of

Je voelt diep van binnen dat je klaar bent voor een verdiepende reis met geestverruimende plantmedicijnen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je liever alleen het traject volgt. Dan kies je voor voor het heartspave journey traject los!

Jouw reis begint bij de keuze die jij zelf maakt!

Thema’s waar we o.a. mee aan de slag gaan tijdens deze reis zijn:

 

Doorbreken van programmeringen & belemmerende overtuigingen

De kracht van het hart inzetten

Cacao als bondgenoot ontdekken

Persoonlijke rituelen & ceremonies als krachttools inzetten

Wereld van Kwantumfysica ontdekken en in je voordeel laten werken

Angsten overwinnen en uit je comfortzone stappen

Jouw energievreters & energiegevers ontdekken

Energetische ankerpunten creëren

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten als je actief meedoet:

 

Je hebt jouw monkey brein door en laat dit je leven niet meer bepalen

Je hangt niet meer vast in de HOE en durft te vertrouwen op het universum

Je wordt een wandelend magneet voor overvloed & geluk omdat je weet hoe je je energie kan shiften

Je ervaart meer rust in je hoofd

Je hebt een mooie band opgebouwd met de spirit van cacao

Je durft krachtige keuzes te maken vanuit vertrouwen

Je zet jezelf, vanuit zelfliefde, op nummer 1 en durft je grenzen aan te geven

Je bent niet langer meer een slachtoffer maar de krachtige creator van je eigen leven

Meest gestelde vragen 

Voor wie is de Heartspace journey?

Voor vrouwen die bereid zijn om te committeren aan zichzelf en de moed hebben om echt te investeren in zichzelf.

Vrouwen die voelen dat ze hun eigen waarheid & authenticiteit willen leven & hun mooiste droomleven willen creëren vanuit wie ze werkelijk zijn.

Is dit traject zweverig?

Deze reis is een energetische reis dus je moet zeker openstaan voor de wonderlijke & magische wereld van spiritualiteit. Naast spiritualiteit is dit traject ook opgebouwd uit wetenschappelijke bewezen formules & mindset tools.

Ik vind het best prijzig.

Natuurlijk is het veel geld maar je krijgt er ook een hoop voor terug. Ik heb alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in dit traject verwerkt in combinatie met mijn persoonlijke 1 op 1 begeleiding. Je kunt dit zien als een investering in jezelf die je je hele leven lang met je mee zult nemen.

Mag ik jou (naast onze contactmomenten) vragen stellen?

Jazeker, graag zelfs! Tijdens dit traject kun je onbeperkt al je vragen stellen, struggles en gedachten delen ook buiten onze 1 op 1 contactmomenten om. Ik vind het juist fijn dat jij alles uit jezelf en dit traject wilt halen.

Mag ik in termijnen betalen?

Dat kan. Er kan in 4-6 betalingstermijnen betaald worden.

Yes Wendy ik ben er klaar voor!

Misschien voel je al een dikke JA voor deze reis, misschien twijfel je nog. Alles is oké!

Voorafgaand aan elk traject vindt een gratis en geheel vrijblijvende afstemsessie plaats. Zo kunnen we samen kijken of wij een match zijn en of deze Heartspace journey bij jou op dit moment past.

 

Dit traject heeft me letterlijk vleugels gegeven. Vleugels naar innerlijke vrijheid!

Ik heb eerst een hele mooie 1 op 1 plantmedicijn bij Wendy mogen ervaren. Na de reis kreeg ik heel sterk door dat ik de inzichten & boodschappen die ik doorkreeg mocht gaan integreren in mijn leven.

Dat vrije gevoel die ik in mijn lichaam had ervaren en contact maken met mijn hogere bewustzijn wilde ik verweven in mijn dagelijks leven. 

Ik heb het heartspace traject als heel fijn ervaren. In het begin zat ik nog heel erg in mijn hoofd: gaat dicht echt wat voor me doen? Ik wilde grote veranderingen ervaren maar merkte al gauw dat de magie juist in de kleine shifts zit. Ik werd bewuster van mijn gedactenpatronen en ben mezelf nog beter gaan begrijpen.

Ik heb jouw begeleiding als zeer fijn ervaren. Ik had iedere week app contact met je en ik haalde ook heel veel uit onze één op één sessies. Door jouw vragen kon ik nog dieper ingaan op mijn proces.

Ik raad het iedereen aan om te doen na een plantmedicijn reis om zo ook echt handen en voeten te gaan geven aan alle inzichten en downloads die je hebt ontvangen. En ik raad het ook aan als je merkt dat je erg vast zit in bepaalde gedachten patronen en programmeringen.

Vanuit een liefdevolle bewustwording kijk je naar: wat heb ik nodig, wat belemmerd me daar nu in en wie ben ik werkelijk.

Echt een gouden combinatie met een plantmedicijn reis!

Jaleesa

Na mijn 1 op 1 cacao ceremonie met Wendy voelde ik erg sterk dat ik in het `heartspace journey traject wilde stappen.

Ik vind het heerlijk om op mijn gemak alle modules te doorlopen. Ik heb echt genoten van alle oefeningen en vooral de oefeningen met video’s vond ik erg fijn. Ik heb echt mijn overtuighingen geshift en dat was echt iets waar ik al heel lang mee rond liep.

Vooral de één op één sessies waren een eye-opener. Ik heb er zoveel van geleerd, ik keek er iedere keer weer naar uit.

En de cacao ceremonies zijn één groot feest!

 

Hortensia Rosebel

Ik heb Wendy nu al een aantal maanden als mindset en spiritueel coach, zij heeft mij onwijs geholpen in mijn eigen reis om mijn spiritualiteit te ontdekken.
Mijn favoriet blijft toch wel de 1 op 1 energetische coachingsessies die ik bij haar doe.
Al haar trajecten hebben een andere intentie en doel, dat maakt het juist lekker afwisselend. Elke keer leer ik weer wat nieuws over mijzelf en/of mijn bedrijf. Werken met Wendy is echt een cadeautje voor mijzelf, je krijgt niet alleen heel veel waardevolle informatie het is ook nog eens een onwijs leuke vrouw. Niet meer twijfelen en gewoon jezelf trakteren op een vleugje Wendy in je leven.

 

Marcelle de Galan

Ik wist dat ik iets moest ondernemen om door te kunnen met mijn bedrijf en Wendy kwam op mijn pad via via en voelde direct goed. Na een mooie afstemsessie (die meteen fijn aanvoelde) besloot ik direct om samen met Wendy aan de slag te gaan en heb geen seconde spijt gehad!

Ik heb het heel prettig ervaren. alle modules vond ik prettig en heb veel geleerd. Dit was wat ik nodig had en Wendy is zo mooi puur mens.

Ik ben er nu echt achter wat ik wil gaan doen met mijn bedrijf mede dankzij de hulp van Wendy. Een aantal blokkades waaronder de geldblokkade (die ik al jaren heb) is echt verbeterd. Ik werk elke dag met een aantal tools die ik heb geleerd. Ik vind het fijn dat ik altijd nog terug kan kijken in de modules. Mijn energie is echt gaan stromen tijdens het traject en heeft me veel positieve kracht gegeven

Het is een mooie spirituele groei die ik heb gemaakt, het heeft mijn business gaat laten groeien.

Wanneer jij voelt dat je dichterbij jezelf wilt komen jouw business next level wilt brengen dan is dit absoluut een aanrader.

Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt en ik weet nu echt welke richting ik op wil met mijn bedrijf, totaal iets anders dan ik voor ogen had. En vanuit welke energie het vloeiender stroomt. Mede dankzij Wendy ben ik hier achter gekomen.

Mijn geldblokkade ben ik aangegaan en het is nu veel meer gaan stromen.  Ik ben enorm aan het ontwikkelen  door dit traject en dat voelt zo fijn! Dit werpt ook zijn vruchten af uiteindelijk in mijn bedrijf. Ik maak nu veel bewustere  keuzes in mijn leven.

Denise Zwamborn

Contact formulier

Vul het formulier hieronder in en ontvang binnenkort een reactie van mij. Dan plannen we een online afspraak in.

Ik heb interesse in:

Privacy statement

5 + 12 =

Aanmelden nieuwbriefinfo@justmewendy.nl  

Copyright 2019 ©  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy  | Afmelden nieuwsbrief

Just Me op Sociale Media