Feminine souls

One day retreat

 

Less MIND, more HEART 

Less DOING, more BEING 

Less THINKING, more FEELING 

Less CONTROLE, more SURRENDERING 

Less RULES, more FLOW 

Less EGO, more LOVE 

Hoe zou het zijn als je:

weer kon voelen wie je van essentie bent, voorbij alle rollen die je te vervullen hebt?

vanuit rust & kalmte beslissingen kon maken? 

hoofd vanachter het stuur vandaan zou komen en je puur zou vertrouwen op je innerlijk navigatiesysteem? 

de wereld weer zou ervaren door de pure en blije energie van een kind? 

je even helemaal af te sluiten van de wereld om je heen en in een bubbel van vrouwelijke energie terecht te komen?

Kom weer bij tijdens het One day feminine retreat.

Daar waar je gedragen wordt door andere mooie vrouwen.

Daar waar je de verbinding weer voelt met de natuur.

Daar waar je de magische kracht van vrouwelijke plantmedicijnen mag ervaren.

Daar waar je volledig mag ZIJN en je haar kracht gaat ervaren.

Een volledig verzorgde dag met een heerlijke vegetarische lunch op een magische locatie ten zuiden van Utrecht. Een dag gevuld met mooie rituelen & ceremonies, in samenwerking met de spirits van plantmedicijnen. 

Wat gaan we samen doen?

We gaan de dag beginnen met een psilocacao ceremonie*. Dit is een laagdrempelige manier om in contact te komen met de spirits van de plantmedicijnen. Op deze manier starten we de reis naar het hart met onze geest open. 

De mooie omgeving nodigt uit om krachtige rituelen & ceremonies neer te zetten in de natuur zodat je je verbonden gaat voelen met haar magie.

Hierna gaan we door middel van zang, muziekinstrumenten en muziek de werking van healingsounds ontdekken. 

Energetische oefeningen, bewegingen en adenwerk gaan ervoor zorgen dat we echt mogen voelen door te zakken in ons lichaam.

Je bent niet alleen op deze mooie reis! Met sharingcirkels zullen we de hartverbinding met elkaar versterken en zal je de helende effecten hiervan ervaren.

*Meer informatie over een psilocacao ceremonie vind je onderaan deze pagina!

Voor wie is deze One day retreat geschikt?

De vrouw die vanuit haar vrouwelijke energie wilt leven en creëren

De vrouw die volop wil voelen & genieten

Die zichzelf in al haar kleuren wilt omarmen & vieren

De vrouw die weet hoe belangrijk innerlijk werk is en hier graag ruimte voor wilt maken

De vrouw die volledig in het hier & nu aanwezig wil zijn

De vrouw die vanuit flow haar leven wil leiden

Graag stel ik mezelf voor:

Mijn naam is Wendy de Klerk en ik voel mezelf een ECHTE Soulpreneur. Een Soulpreneur -oftewel een bezielde ondernemer- is iemand die haar business & leven runt vanuit bezieling.

Justmewendy is voor mij een gelegenheid om te laten zien wie ik werkelijk ben en waar ik voor sta. Ik omarm mijn vrouw zijn en mijn eigen natuurlijke ritme. Mijn sensualiteit & intuïtie zijn mijn innerlijk kompas en waar ik blindelings op kan vertrouwen.  

Trust me: een aantal jaar geleden zou ik je met glazige ogen hebben aangekeken als je me dit vertelde. Ik werkte al jaren voor hetzelfde bedrijf en vond het heel lastig om bij mijn gevoel te komen. Diep van binnen voelde ik dat er meer was, maar mijn hoofd nam continu de boel over. Ik deed wat er van me werd verwacht en wat ik bij andere om me heen zag. Ik zocht steeds naar bevestiging buiten mezelf om en vond het lastig om echt naar binnen te keren en de controle los te laten 

Na heel wat jaren innerlijk werk, plantmedicijn reizen en begeleiding van de mooiste spiritual teachers durf ik echt hardop te zeggen dat ik mijn allermooiste leven leef! Op mijn voorwaarden en op mijn manier and I’m so fucking proud of it! 

 

JOUW INVESTERING

Voor deze geheel verzorgde dag, inclusief vegetarische lunch, snacks & goodiebag is jouw investering nu slechts 222,- euro inclusief btw. 

Early bird BONUS

Voor alle snelle beslissers heb ik een leuke bonus.

Alle vrouwen die zich vóór 12 mei opgeven voor de One day retreat, mag ik een “Chakra healing sessie” van 90 minuten ter waarde van 77,- euro cadeau geven. Deze wordt gegeven door een Reiki therapeut: Serge de Klerk

Wat is een psilocacao ceremonie?

We starten deze magische dag met een psilocacao ceremonie. Deze ceremonie wordt ook vaak “ the love of Gods” genoemd. 

We werken namelijk samen met de plantmedicijnen: cacao ( the food of Gods) en truffelbonbons* in microdosingsvorm ( the flesh of Gods).  Met behulp van de schatten van moedernatuur gaan we op een zachte manier dieper verbinding maken met onszelf, elkaar en het universum.  

100% ceremoniële cacao is een echte hartopnener en zal ons direct naar het hartcentrum brengen. Truffelbonbons hebben een psychedelisch effect en zijn geestverruimend. Dit stimuleert de hersenactiviteit, de groei en verbindingen.  

Deze mooie combinatie heeft een lange geschiedenis & traditie met elkaar. Een ware love duo die zowel het geest als het hart opent.  

Aangezien de truffelbonbons in microdosingsvorm aangeboden worden is het niet de intentie om hiermee te gaan reizen. Er zal een minuscule dosis ingenomen gaan worden van geestverruimende plantmedicijnen. 

Tijdens deze bijzondere dag gaan we liefdevol ervaren hoe we op een zachte toch krachtige manier in het hier & nu mogen voelen, ervaren en helemaal ZIJN. 

Op een laagdrempelige manier kennismaken met de plantmedicijn spirits van moedernatuur! 

*Microdosing Truffelbonbons zijn bonbons gemaakt uit ceremoniële cacao, psilocybine, de Caapi plant en verschillende kruiden om je hart te openen. Allemaal in een kleine hoeveelheid dan de dosering waarmee men een reis maakt. 

Praktische informatie

Waar: landgoed de Bronhoeve provincie Utrecht

Wanneer: 20 mei 2022

Tijd: 9:30-16:30

Ik ben al een poos bezig om meer vanuit mijn vrouwelijke energie te gaan leven. Ik heb ook een traject bij Wendy gevolgd en hierdoor ben ik meer in mijn vrouwelijke kracht gaan staan en ben ik mijn sensualiteit gaan omarmen.

Haar ceremonies zijn altijd magisch.

Wat een heerlijke sensuele energie! De energie stroomde door mijn lijf door de dansoefening.

Wanneer ik eraan terug denk voel ik de kundalini energie in mijn onderbuik kroelen. Ook al is het nu een week geleden het werkt nu gewoon nog steeds door.

Het voelt zo veilig aan bij Wendy! Ze straalt aan alle kanten en ik vind het altijd zo fijn om deel te nemen aan haar ceremonies.

Haar liefdevolle benadering, fijne muziek en prachtige meditatie hebben er een veilige, sensuele en krachtige avond van gemaakt.

Maaike

Alsof ik in een liefdevol bad terecht kom. Dat voel ik telkens weer als ik bij een ceremonie van Wendy ben. 

Ik heb bij Wendy een cacao ceremonie event gedaan omdat ik weer in contact wilde komen met mijn intuitie. Ik wilde meer in mijn lichaam komen en minder in mijn hoofd.

Wat een energie! Wendy schept zo’n veilige setting waardoor ik helemaal mezelf durf te zijn.

Ze voelt exact aan wat ik nodig heb en het lijkt soms alsof ze kan lezen wat er in mijn hoofd omgaat. 

Ik heb geleerd weer te luisteren naar mijn onderbuikgevoel. De muziek, klanken en haar bijzondere meditaties hebben mij weer thuis gebracht. 

Ik raad het iedereen aan!

Saskia

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag met mij op avontuur reserveer dan jouw plekje! Er zijn slechts een aantal plekjes beschikbaar dus boek op tijd.

Ik kijk er enorm naar uit om je mee te nemen op dit magische avontuur.

Liefs,
Wendy

Aanmelden nieuwbriefinfo@justmewendy.nl  

Copyright 2024 ©  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy  | Afmelden nieuwsbrief

Just Me op Sociale Media