Trust the wisdom of your soul

Een gratis afstemsessie? Reserveer nu!

Gratis een afstemsessie?
Reserveer nu!

Leuk dat je mij wilt leren kennen, dit ben ik!

Mijn naam is Wendy de Klerk en ik ben Soulful ondernemerscoach.
Ik help ondernemende vrouwen hun leven en business runnen vanuit hun hart & ziel.

Als Hooggevoelige vrouw heb ik me altijd anders gevoeld. Ik keek anders tegen de wereld aan en voelde alle emoties zo intens om me heen. Geleerd om vanuit wilskracht en ratio te leven raakte ik steeds meer verwijderd van wie ik werkelijk was. Ik zag mijn hooggevoeligheid ook als mijn allergrootste zwakte en kon dit niet accepteren.  Verschillende functies binnen de kinderopvang bekleed en altijd het advies van een ander gevolgt.

ik wilde het altijd goed doen voor iedereen en zocht erkenning. Door dat ik de energieën van een ander goed kan aanvoelen ging ik me aanpassen aan die ander en dit ging me gemakkelijk af.

Ik zag mijn magische doorbraak niet

De verschillende coachende rollen die ik heb gehad deed ik altijd vanuit mijn ratio. Ik volgde een beleid en voerde datgene uit wat van mij verwacht werd. Langzaam maar zeker raakte ik nog meer verwijderd van mijn ware IK en  wist ik niet meer wie ik nou werkelijk was en wat ik nou echt ZELF wilde. Voor mijn gevoel overkwam me alles en raakte ik steeds meer de controle kwijt.  Ik raakte hierdoor overspannen en in de war. Wat ik toen niet kon zien was dat dit mijn magische doorbraak was. Voor mij voelde dit als falen en ik voelde me eenzaam in dit proces. Ineens lagen mijn maskers allemaal verspreid over de grond en wist ik niet meer welke ik moest oppakken.

Na een mooie zoektocht en veel zelfontwikkeling ben ik mijn hooggevoeligheid  gaan zien als mijn grootste kracht. Mijn intuïtieve antenne kon zich nog verder ontwikkelen, simpelweg omdat ik het de ruimte gaf, het mocht er zijn! Het bereik werd steeds groter en er ging een wereld voor me open. Ik leerde ook alles over de de wet van de aantrekkingskracht. Ik ging ervaren hoe alles in een stroomversnelling voor je gaat werken als je in de juiste energie stapt met een positieve mindset.  Mijn doorbraak bracht pijn en verwarring met zich mee maar was wel het grootste cadeau die ik mocht ontvangen omdat ik door de pijn durfde te gaan. Ik heb nog nooit zo’n sterke verbinding gevoelt met mijn intuïtie. Ineens vielen alle puzzelstukken op zijn plek en was mijn missie helderder dan ooit.

En wat is die missie dan?

Het is mijn missie om jouw als ondernemende vrouw jouw business en leven te laten runnen vanuit je hart i.p.v uit je hoofd. Hoe je onweerstaanbaar wordt en alles in een stroomversnelling voor je kan laten werken.

Ik wil je laten ervaren hoe je keuzes kan maken gebaseerd op jouw intuïtie. Hoe je jouw hart kan inzetten in je business en leven.
Hoe het voelt om vanuit een creatieve flow continu downloads te krijgen.
Niet meer als een zombie sjokkend achter de menigte aan maar een business en leven runnen op jouw voorwaarden! 

Er is er maar 1 verantwoordelijk voor jouw leven en dat ben jij zelf!

Ik tune me in op jouw energie en neem je mee tijdens deze transformerende reis. Een reis waarin we langzaam je hoofd  achter het stuur vandaan halen zodat je hart het kan gaan overnemen.  We kunnen nog zoveel strategieën aangeleerd krijgen maar als we niet in de juiste energie zitten met de juiste mindset dan gebeurt er helemaal niets.

Wanneer je sterk verbonden bent met je intuïtie. In de juiste energie zit en je de illusies van je mind herkent, dan staat niets je meer in de weg om jouw mooiste droombusiness en leven te manifesteren.

Leuke weetjes over mij

Ik heb een dochter en een zoon

Ik houd van reizen

Chocolade is mijn guilty pleasure

Ik houd van uiteten en heel lang natafelen

De zomer mijn lievelingsseizoen is

Ik voor mijn 17de al 6 keer verhuist ben waaronder in 3 verschillende landen

En voor als het nog niet duidelijk genoeg naar voren is gekomen op mijn website: i love the beach!

Just Me contactformulier

Heb je nog vragen voor mij of wil je kijken of ik wat voor je kan betekenen, laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Ik heb interesse in:

Privacy statement

2 + 5 =

Aanmelden nieuwbriefinfo@justmewendy.nl  

Copyright 2019 ©  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy  | Afmelden nieuwsbrief

Just Me op Sociale Media