Trust the wisdom of your heart

Een gratis Heart2heartsessie? Reserveer nu!

Leuk dat je mij wilt leren kennen, dit ben ik!

Mijn naam is Wendy de Klerk en ik ben Intuïtive Heart coach.
Ik help bezielde vrouwen om vanuit hartsverbinding hun mooiste leven te creëren

Als hooggevoelige vrouw heb ik me altijd anders gevoeld. Ik keek anders tegen de wereld aan en voelde alle emoties zo intens om me heen. Geleerd om vanuit wilskracht en ratio mijn doelen te bereiken waardoor ik steeds meer verwijderd raakte van wie ik werkelijk was. Ik had het gevoel alsof ik werd geleid door alles en iedereen om me heen. Ik kom uit de wereld van de Kinderopvang en had daar verschillende functies bekleed vaak door het advies van een ander te volgen.

ik wilde het altijd goed doen voor iedereen en zocht erkenning. Door dat ik de energieën van een ander goed kan aanvoelen ging ik me aanpassen aan die ander en dit ging me gemakkelijk af.

Ik zag mijn magische doorbraak niet

De verschillende coachende rollen die ik heb gehad deed ik altijd vanuit mijn ratio. Ik volgde een beleid en voerde datgene uit wat van mij verwacht werd. Langzaam maar zeker raakte ik nog meer verwijderd van mijn ware IK en  wist ik niet meer wie ik nou werkelijk was en wat ik nou echt ZELF wilde. Voor mijn gevoel overkwam me alles en raakte ik steeds meer de controle kwijt.  Ik raakte hierdoor overspannen en in de war. Wat ik toen niet kon zien was dat dit mijn magische doorbraak was. Voor mij voelde dit als falen en ik voelde me eenzaam in dit proces. Ineens lagen mijn maskers allemaal verspreid over de grond en wist ik niet meer welke ik moest oppakken.

Daar kwamen Plantmedicijnen op mijn pad. Ze gaven mij een kijkje in mijn onderbewustzijn en ik kon al mijn oude programmeringen eruit pikken.

Zo kreeg ik ook de cacao te zien tijdens een reis en ben me gaan verdiepen in deze prachtige en milde medicijn.

Ik kwam steeds dichter bij mijn gevoel en liet me gidsen door het plantmedicijn en vele spirituele mentors.

Het bereik werd steeds groter en er ging een wereld voor me open. Ik leerde mooie zielen kennen in de plantmedicijn wereld en mocht alles leren over ceremonies & rituelen.

Ik ging ervaren hoe alles in een stroomversnelling voor je gaat werken wanneer je vanuit hartsverbinding de wereld om je heen benaderd.

Mijn doorbraak bracht pijn en verwarring met zich mee maar was wel het grootste cadeau die ik mocht ontvangen omdat ik door de pijn durfde te gaan. Ik heb nog nooit zo’n sterke verbinding gevoelt met mijn hart. Ineens vielen alle puzzelstukken op zijn plek en was mijn missie helderder dan ooit.

En wat is die missie dan?

Het is mijn missie om jou als bezielde vrouw jouw mooiste leven te laten leven  vanuit je hart i.p.v uit je hoofd. Hoe je onweerstaanbaar wordt en alles in een stroomversnelling voor je kan laten werken.

Ik wil je laten ervaren hoe je rituelen in kan zetten in je dagelijks leven om zo altijd in verbinding te blijven met je hart. Ik wil je laten ervaren hoe mooi en fijn het leven kan zijn wanneer je je hart open durft te stellen.
Niet meer als een zombie sjokkend achter de menigte aan maar vanuit verbinding een leven runnen op jouw voorwaarden! 

Er is er maar 1 verantwoordelijk voor jouw leven en dat ben jij zelf!

Ik tune me in op jouw energie en neem je mee tijdens deze transformerende reis. Een reis waarin we langzaam je hoofd  achter het stuur vandaan halen zodat je hart het kan gaan overnemen.  We kunnen nog zoveel strategieën aangeleerd krijgen maar als we niet in de juiste energie zitten met de juiste mindset dan gebeurt er helemaal niets.

Wanneer je sterk verbonden bent met je essentie, in de juiste energie zit & de illusies van je mind herkent, dan staat niets je meer in de weg om jouw mooiste leven vanuit het hart te manifesteren.

Leuke weetjes over mij

Ik heb een dochter en een zoon

Ik houd van reizen

Chocolade is mijn guilty pleasure. Maar 100% ceremoniële cacao daar mag ik lekker van blijven snoepen.

Ik houd van uiteten en heel lang natafelen

De zomer mijn lievelingsseizoen is

Ik voor mijn 17de al 6 keer verhuist ben waaronder in 3 verschillende landen

En voor als het nog niet duidelijk genoeg naar voren is gekomen op mijn website: i love the beach!

Zullen we verbinden?

Heb je nog vragen voor mij of wil je kijken of ik wat voor je kan betekenen, laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Ik heb interesse in:

Privacy statement

7 + 15 =

Aanmelden nieuwbriefinfo@justmewendy.nl  

Copyright 2024 ©  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy  | Afmelden nieuwsbrief

Just Me op Sociale Media